Onderhoudsvriendelijke vloer - Eurostone - onderhoud van uw tegels (2024)

Wij zijn open! Profiteer nu nog van extra voordeel. Ook open op zondag!

015 22 94 70 | info@eurostone.be

Meer resultaten ...

  • Home
  • Accessoires
  • Onderhoud van uw tegel
  • Over ons
  • Uw aanvraag
  • Contact

Meer resultaten ...

  • Home/
  • Onderhoud

Onderhoud

Onderhoudstypes

Zonder zorgen op weg naar een onderhoudsvriendelijke vloer: wat te doen na plaatsing van uw tegels? Ook nadat uw vloer gelegd is, helpen wij u graag verder.

Een foutief behandelde vloer kan behoorlijk wat ergernissen geven bij het dagelijkse onderhoud. Lees daarom aandachtig onderstaande tekst. Hebt u toch nog vragen? Aarzel zeker niet ons een seintje te geven; wij helpen u met plezier op weg.

ONDERHOUDSTYPE 1: KERAMISCHE TEGELS

R 83 concentraat: 1ste reiniging, verwijdert cementsluier en bouwvuil. Maak de vloer nat zodat de voegen verzadigd zijn. Verdun R 83 in een 1 op 3-4 verhouding, en verdeel nat op nat over de vloer. Laat 10 minuten staan, daarna schrobben en naspoelen.

Opgelet: R 83 tast natuursteen, chroom en andere zuurgevoelige oppervlakken aan.

Periodiek (2 x per jaar): R 57 concentraat verdunnen in een 1 op 5-8 verhouding. Aanbrengen zoals hierboven aangegeven.

P15 concentraat: los een kopje concentraat op in een emmer warm water. Dweil de vloer; nadweilen is niet nodig.

Wij raden u aan om aandachtig de bijsluiter te lezen bij gebruik van deze producten. Indien u toch nog vragen hebt, kan u steeds contact met ons opnemen.

Onderhoudsvriendelijke vloer - Eurostone - onderhoud van uw tegels (2)

Onderhoudsvriendelijke vloer - Eurostone - onderhoud van uw tegels (3)

ONDERHOUDSTYPE 2: NATUURSTEEN

R 55 concentraat:1ste reiniging, verwijdert cementsluier en bouwvuil. Maak de vloer nat zodat de voegen verzadigd zijn. Verdun R 55 in een 1 op 2-3 verhouding, en verdeel nat op nat over de vloer. Laat 25 minuten staan, daarna schrobben en naspoelen.

Periodiek (2 x per jaar) : R 55 concentraat verdunnen in een 1 op 5-8 verhouding. Aanbrengen zoals hierboven aangegeven.

S 34 Vlekstop: breng puur aan op een droge, propere vloer. Gebruik hiervoor een lakroller of een niet-pluizende doek. Probeer dit eerst even uit op stenen die over zijn.

P24 concentraat: los een kopje concentraat op in een emmer warm water. Dweil de vloer; nadweilen is niet nodig.

Wij raden u aan om aandachtig de bijsluiter te lezen bij gebruik van deze producten. Indien u toch nog vragen hebt, kan u steeds contact met ons opnemen.

ONDERHOUDSTYPE 3: PARKET

Het is noodzakelijk om een aantal stappen te volgen nadat uw voorbehandelde parket is geplaatst.

Woca Olie Conditioner (naturel of wit): deze conditioner onderhoudt de oliecomponenten, zodat uw vloer er schitterend blijft uitzien. Breng dit product om de 3 maanden (1x per kwartaal) aan op stofvrij parket. Meng hiervoor 250 ml conditioner met 5 liter lauw water. Behandel de vloer met een licht uitgewrongen dweil of wringmop, in de lengterichting van het hout, telkens voor een oppervlak van ongeveer 10m². Laat de vloer minstens 2 uur drogen voor u hem opnieuw betreedt.

Woca Natuurzeep (naturel, grijs of wit): voor het wekelijks onderhoud van uw geoliede parketvloer. Deze zeep sluit, dankzij haar voedende eigenschappen, de poriën in het hout en beschermt tegen vuil en indringing van vloeistoffen. Los hiervoor 125 ml product op in 5 liter koud water. Reinig de vloer met een licht uitgewrongen dweil of wringmop, in de lengterichting van het hout. Stop daarna de wringmop of dweil opnieuw in het zeepwater, wring hem goed uit en veeg de vloer ermee droog – opnieuw in de lengterichting van de planken. Op die manier wordt de vloer slechts heel kort aan het vocht blootgesteld.

Woca Super Ontvlekker: is er toch een moeilijk te verwijderen vlek, dan is dit product de oplossing. Verstuif het product boven de vlek, laat 10 tot 20 minuten inwerken en wrijf nadien weg met een doek die u in lauw water hebt uitgewrongen. Doe steeds eerst een test op een niet zichtbare plek, om na te gaan of er geen ongewenste reacties zijn.

Wij raden u aan om aandachtig de bijsluiter te lezen bij gebruik van deze producten. Indien u toch nog vragen hebt, kan u steeds contact met ons opnemen.

Onderhoudsvriendelijke vloer - Eurostone - onderhoud van uw tegels (4)

Onderhoudsvriendelijke vloer - Eurostone - onderhoud van uw tegels (5)

ONDERHOUDSTYPE 4: LAMINAAT OF GEVERNIST PARKET

Woca Zeep voor Lak: voor het wekelijks onderhoud van uw geverniste parketvloer of laminaat. Meng 125 ml product met 5 liter koud water. Breng de zeepmengeling aan met een goed uitgewrongen wringmop of dweil, in de richting van de planken, op een oppervlak van ongeveer 4 m². Dweil nadien de vloer goed droog. Herhaal deze stappen tot de vloer volledig behandeld is.

Woca Lacquer Care (Polish voor Lak): het is aan te raden om de vloer jaarlijks extra te behandelen tegen slijtage en krassen, en er zo de levensduur van te verlengen. Hiervoor moet u het oppervlak eerst goed reinigen en laten drogen. Breng een dunne laag Polish voor Lak (lacquer care) aan met een wringmop. Ga niet verder met de behandeling als de vloer aan het drogen is. Laat het oppervlak 30 minuten drogen.

Wij raden u aan om aandachtig de bijsluiter te lezen bij gebruik van deze producten. Indien u toch nog vragen hebt, kan u steeds contact met ons opnemen.

Weber Saint-Gobain Group

De vertrouwde Eurostone-Partner

Eurostone maakt gebruik van de professionele producten van de Weber Saint-Gobain Group.
Dit voor zowel plaatsing als eigen gebruik.
Ook kan Eurostone U bijstaan en adviseren over het gebruik en de mogelijkheden van de producten.

Onderhoudsvriendelijke vloer - Eurostone - onderhoud van uw tegels (6)

'); jQuery(image_div).hide(); jQuery(rfq_button_id).addClass('gpls_hidden'); jQuery(rfq_qty_id).addClass('gpls_hidden'); } } }); }); jQuery(image_div).hide(); });

Close

Sign in Or Register

Deze site maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren en aangenamer te maken.
Door deze website te gebruiken stemt u in met onze privacy disclaimer en ons cookiebeleid. Ok, ik snap het

Onderhoudsvriendelijke vloer - Eurostone - onderhoud van uw tegels (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 5833

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.